Lähde ulkoilumummukksi / -papaksi!

13.10.2018

Puheenjohtajamme Enni sai kunnan liikuntapällikkö Inkeri Jortikalta sähköpostia perjantain 12.10.18.
Mikäli kiinnostut alla olevan kirjeen haasteesta, niin ota yhteyttä Enniin!

 

 

Hei!
Istuin tänään varhaiskasvatuksen ja päiväkodin johtajien kanssa keskustelemassa yhteistyöstä kunnan sisällä. Samassa yhteydessä käytiin läpi, että Janakkalan kunnan varhaiskasvatuksessa painottuu tällä hetkellä ulkoilu ja liikunta.
Rohkeana lähdenkin kysymään, että löytyykö teidän yhdistyksestänne henkilöitä, joita kiinnostaisi toimia päiväkotimummona tai -pappana ulkoilujen yhteydessä (esim. metsäretkillä/hiihtopäivinä jne.). Uskoisin, että tämän tyyppinen eri ikäisten yhdessä tekeminen olisi molemmin puolin hyvin mielekästä ja virkistävää.
Jos yhdistyksestänne löytyy henkilöitä, joita tämän tyyppinen toiminta kiinnostaisi, voisi minulle toimittaa henkilöiden nimet ja puhelinnumerot sekä tiedon, jos pystyy toimimaan vain jollain tietyllä alueella.
Homman olisi tarkoitus toimia siten, että kun päiväkoti suunnittelee ulkoilua, voitaisiin sieltä soittaa päiväkotimummolle/papalle että pääsisikö mukaan ulkoiluun. Toimintaan ei siis tarvitse sitoutua tiettynä päivänä viikossa ja vuodesta toiseen, vaan jos toimintaan lähtee, niin antaa luvan pyytää itseään ulkoiluun ystäväksi ja ystävä pystyy oman tilanteensa mukaan päättämään, että pääseekö mukaan juuri sillä kerralla.
Ystävällisin terveisin
Inkeri Jortikka
liikuntapäällikkö