Pikkujoulu 8.12.2012

 

Hyvät Eläkkeensaajat.
Arvoisa seurakuntamme edustaja.

Tähän talven pimeimpään aikaan, saamme taas sytyttää joulun valoja, valaisemaan ja tuomaan hyvää joulumieltä koteihin ja sydänmiimme.
Joulu on se juhla joka saa mielemme herkistymään, sekä monesti palaamaan lapsuuden aikaisiin jouluihin, vaikkakin ne meidän ikäpolvemme joulut olivat monesti aineellisesti puutteellisia, mutta jostakin ne äidit vain loihtivat joulupöytään herkkuja sekä lapsille pienet paketit, useimmiten pehmeät.
Nyt saamme nauttia jälkikasvumme joulun riemuista, ja siirtää heille muistoja omista jouluistamme, lapsuudestamme sekä näin antaa jotakin hyvin arvokasta tietoa jonka vain me voimme välittää heille.

Toimintamme Tervakosken Eläkkeensaajissa on kuluneena vuonna ollut hyvin vilkasta, jäsenistö on aktiivisesti käynyt kerhoissa ym tapahtumissa.
Kiitos kerhojen vetäjille, sekä muille aktiivisille henkilöille, että olette jaksaneet innostaa jäseniämme mukaan erilaisiin kerho toimintoihin.

KOSKA
Yhdessä toiminen on parasta yksinäisyyden torjunta lääkettä niin itselle kun kavereillekin, rohkene vain lähteä mukaan toimintaamme, tarvitsemme toinen toisiamme yhdistys toiminnassakin, siitä saat iloa itsellesi ja näin ojennat kuin ystävän käden toiselle joka mahdollisesti myös kaipaa päiviinsä piristystä.

Vaikka eläkeläisyhdistys saattaa joskus tuntua, että sen tehtävä on vain ja ainoastaan ikäihmisten viihdyttäminen, mutta kyllä sen tehtävä on myöskin etujemme valvojana merkittävä, on vain uskallettava ottaa kantaa asioihin, jotka koskettavat juuri meitä, meillä on edustus Janakkalan kunnan, vanhusneuvoston sekä seurakunnan elimissä joten näitä kanavia kannatta käyttää ja hyödyntää.

Kun olen seurannut ja oppinut tuntemaan teidät lähemmin Tervakosken Eläkkeensaajat niin voin sanoa, että olette mahtavaa sakkia, iloa ja naurua ja tekemisen meininkiä teistä löytyy, joten lyödään vain kaikki tarmonne ja ideamme yhteen, niin sillä tavoin saamme kaikki voimat samaan veneeseen, jota on ilo ja kevyt kuljettaa, ja jonka airojen loiske kuuluu kauas.

Vielä halua välittää Pirkko Lehmussaarelle parhaimmat kiitokset yhdistyksen puolesta, pyyteettömästä työstä yhdistyksemme hyväksi toimiessasi puheenjohtajana 8 vuotta, olit hyvä puheenjohtaja pidit jäsenistäsi hyvää huolta.

Mutta nyt on aika juhlia tätä meidän yhteistä pikkujoulujuhlaamme, olkaa kaikki lämpimästi tervetulleita tähän juhlaamme.

Ja muistakaamme että se ystävä on siinä vieressä, rohkene vain ojentaa kätesi ja toivottaa hyvää joulujuhlaa hänelle.

Ennin, uuden puheenjohtajamme avauspuheen jälkeen pikkujouluohjelma pyörähti käyntiin.
Seurakunnan tervehdyksen toi Teemu Voutilainen.

Pennun juonnot johdattelivat taas ohjelmaa leppoisati eteenpäin.

Laulukerhomme avasi äänensä kuuluvasti ennen esityksiä.

Tuula luki Tuomas Kyrön Mielensä pahoittajaa niin tunteella, että liikuttui itsekkin.

Puuron aika!

Emäntätontut hoitivat taas "muonituksen" mallikelpoisesti.
Puuro ja sekahedelmäsoppa oli maukasta.
Kiire pani heidät itsensä syömään "kuormasta".

Puuroa vatsa tännä oli kiva seurustella ja vaihtaa kuulumisia.

Kypsät Leidit vuorossa.

Pentin kaksi komeaa laulua.

Ennin kirjoittama sketsi lehtitoimittajan arjesta.

Torttukahveiden aika.

Arvottiin liikuntakortin palauttaneiden kesken kannustuspalkintoja.

Pikkujoulumme huipentui pukin tuomiin terveisiin ja ennen kaikkea niihin lahjoihin.

Se on vasta vuoden päästä, ne meidän seuraavat pikkujoulut, koitetaan kestää.