Kerhot

Tervakosken Seratalo,
Seuranaukio 3. 12400 Tervakoski

2021 kevätkauden kerho-toiminnot alkavat kun korona helpottaa!

Yläpalkin "viikottain" osiosta löytyy lukujärjestys!

Tuosta vasemmalta avautuvat yhdistyksemme kerhojen sivut.
Käy tutustumassa niihin, valitse omasi ja tule mukaan!
 

 

 Seurallista toimintaa.

Meidän toiminnan tukikohtana toimii vieressä näkyvä Seuratalo.
Esimerkiksi keskiviikkoisin puoli yhdeksän aikoihin ilmestyvät Riitta ja Ahti virittelemään sulkapalloverkkoja saliin. Samoin tekevät Sirkka ja Soini saapuvat aulaan ja alkavat kantaa pelivälineitä alakerrasta areenalle. He teippaavat siniset muovinauhat bocciakentän rajoiksi ja tuovat tuolit pelaajille. Eero morjestelee ohi mennessään ala-aulaan rakentelemaan curlingrataa. Hetken päästä ovat pallot ojennuksessa heittotuolien edessä joten pelaajat voivat saapua.
Ulko-ovelta kuuluu iloisia tervehdyksiä pelaajien saapuessa ja ensimmäiset kuulumiset vaihdetaan vauhdissa. Ulkovarusteet viedään kaniin ja katsellaan samalla onko Sirkka tai Pekka tuonut jotain uutta tiedotetta tiskille.Kuulumisien vaihdolta paikalle tulleet eivät tahdo malttaa irtautua eri pelipisteisiin. Juhlasalissa on alkamassa sulkapallo ja elokuvateatterin aulassa curling ja sitten tämä boccia pääaulassa.
Yhdeksän tietämissä ensimmäiset joukkueet ovat kuitenkin kasassa ja pelit voivat alkaa.

 

Tänään 18.9.13 sain Kaukolta lainaksi vanhan postikortin
ja siinä oli niin makea kuva kuvaamaan meidän kerhojen toimintaa varsikin liikuntapuolelta, että skannasin sen tuohon kaikille nähtäväksi.