EKL 50 vuotta / harjoitukset

Tervakosken tanssiryhmän valmistautumisen vaiheista EKL:n 50 v. juhliin Ennin kertomana:

EKL:n   Täyttäessä 50 vuotta  toukokuussa Tampereella pidettäviä juhlia varten pyydettiin Eläkkeensaajien jäsenyhdistyksiä osallistumaan eri esiintymis  tapahtumiin, niinpä mekin Tervakosken Eläkkeensaajat kokosimme yhden liikunta ryhmän 12 henkilöä.

Ensin  valittiin ryhmälle vetäjä, ja tehtävä tuli minulle.
Niinpä ensin jo marraskuussa oli Rajaniemellä  ryhmän vetäjien koulutus ja viikonloppu harjoitukset.
Aika hakusessa oli silloin vielä koko ohjelma numero,mutta uskoin vakaasti että me kyllä yhteistuumin opimme sen.
Niinpä aloitimme harjoitukset 18.1.-12  ja jatkoimme lähes joka keskiviikko Seuralla. Kysymyksiä oli paljon kun tuntui että musiikki joksi oli valittu Carmenin
Habanero  ei millään sopinut itse liikunnan kanssa yksiin, mutta päätimme että periksi ei anneta vaan sisulla homma hoidetaan.
Niin harjoitukset jatkuivat, maaliskuussa kävimme Käpylässä yhteisharjoituksissa Järvenpään ja Käpylän ryhmän kanssa, tuolloin  vasta selvisi paremmin millainen esitys on suuremman ryhmän kanssa.
Liikunta esityksen  on suunnitellut Kerttu Riikonen sekä valinnut musiikin.
Nyt kun ollaan jo toukokuussa ja takana on 15 harjoitus kertaa, harjoitukset alkavat olla nyt viimeisiä vailla, hyvä ja sitkeä ryhmämme ansaitsee uurastuksestaan kiitokset.
Nyt fiilikset on toisenlaiset voimme lähteä 23.5-12  hyvillä mielin kohti Tamperetta juhlimaan ja esiintymään, me onnistumme. 
Palaan asiaan uudestaan kun Tampereen keikka on tehty.

Tampereella tavataan  T: Enni