Laulu

Ennin kuvaama laulukerho 27.9.2017
Harjoitukset 2012
Esiintyminen 2012 Talvitapahtumassa.


 

 

Laulukerho kokoontuu harjoituksiin työväentalolla keskiviikkoisin klo 12.00 - 14.00.

Vetäjinä toimii Mauri ja Eino.

Laulua laatikosta!

Mennessäni työvikselle otamaan kuvia laulajista hämmästyin kun kaikki istuivat vakavan oloisina ja kuuntelivat levysoittimesta miehen laulua. Olinko tullut levyraatiin jossa arvostellaan toisten lauluja. Oikaisu asiaan tuli nopeasti. Kyseessä oli liitolta tullut levy jossa opastettiin 50v. juhlien massaesiintymisen laulujen hienouksiin.

Iloisella mielellä vakavaa harjoittelua.

Tuo EKL:n 50v. juhlan esiintymisen harjoittelu on päälimmäisenä tämän talven harjoituksissa sillä yhdistyksemme esiintymisen pitää olla siellä esimerkillistä. Normaalisti harjoitellaan lauluja yhdistyksen omiin tapahtumiin ohjelmanumeroiksi.
Kuvien oton jälkeen jäin hetkeksi kuuntelemaan harjoituksia. Heti kun Raimo ilmoitti laulettavan laulun levisi kaikkien kasvoille keskittynyt mutta iloinen ilme. Tuo iloisuus vain syveni kun laulaminen alkoi. Olen usein saanut seurata kuoron laulua erilaisissa tilaisuuksissa joissa hyvän esityksen ja laulamisen takaa heijastuu tuo keskittynyt iloisuus. Olen jäävi epämusiikaalisena arvostelemaan esityksiä muuten, mutta on se todella hienoa kuultavaa.

Koko ajan kaivataan uusia ääniä!

Tässä, niin kuin meidän muissakin kerhoissa on jatkuvasti sivuun siirtymistä tuon iän mukanaan tuomien syiden vuoksi. Kaikki laulusta kiinnostuneet ovat tervetulleita täydentämään hiipuvia ääniä. Tuolla en toki tarkoita, että kuoron taso olisi hiipumassa vaan päin vastoin. Lähde kokeilemaan ja huomaat miten innostunut laulun harrastus tempaa sinut mukaansa.

Poistuin hiukan haikealla mielellä paikalta, miksi en ole saanut tuota jaloa laulunlahjaa.

Pekka