Dikitalwells

Yhdistyksemme liikuntavastaava Ari Vanhala on ottanut asian omakseen ja tässä hänen terveisensä asiasta kiinnostuneille:
DigitalWells kunnon kohotus ja oman fyysisen kunnon ylläpitoon tähtäävä ohjelma.
Jos olet kiinnostunut niin lisätietoa antaa:
Ari Vanhala
puh. 046 6817285 ja
sähköposti  ari.vanhala(at)gmail.com

EKL:N Timo Kokko lähetti 14.2.2019 alla olevan kirjeen ja tiedottajana tartuin siihen.
Itse olen ulkona tuosta ryhmästä, mutta toivottavasti nuoremmista löytyy innostusta.
Tietokonetapaamisessa 18.2.19 Koskisen Olli ja Venäläisen Hannu olivat innoissaan asian suhteen ja ollessani yhteydessä Vanhalan Ariin tuli sieltäkin myönteinen kannanotto. Lähtekää muodostamaan dikiliikkujien ryhmää!
Alla tuo kokon kirje ja sen liitteet.
Pekka Stigell

Pekan kommentti:
Vaikka kohta kahdeksankymppisenä en oikeasti tajua mitä tuo otsikko tarkoittaa, niin luulen kyseessä olevan saman asian kuin, että "Liiku niin, että hengästyt!", nyt se vaan mitataan digin tarkkuudella.
Hieno asia, pannaan ne laitteet liikuttamaan muutakin kroppaa kuin peukaloita.
Katson iästäni huolimatta itsenikin kuuluvan noihin dikiliikuttajiin koska olen yli kaksikymmentä vuotta liikuttanut "Sulkasatolaisia" lähettämällä pelaajille pelilistat sähköpostilla. Kännykän anturi ranteeseen ja sulkapallomaila käteen niin oletan, että siinä se on DikitalWells!

 

EKL:n jäsenyhdistysten puheenjohtajille, sihteereille ja tiedottajille

Tervehdys jäsenyhdistyksillemme!

Liikkumattomuuden ongelmien kohtaamiseksi ja ratkaisemiseksi on nyt kehitteillä DigitalWells niminen ohjelma. Sen avulla pyritään parantamaan ikäihmisten elämänlaatua ja vähentämään ikääntyvän väestön sairauskustannuksia.

Hanke pyrkii aktivoimaan 1000 ikäihmistä vuoden 2019 aikana. EKL:n jäsenyhdistyksille on tarjolla tänä vuonna 700 paikkaa DigitalWells ohjelmaan. Ohjelman alkuvaiheen rahoittaa Kela ja osallistuminen on liiton jäsenille ilmainen. Tavoitteena on, että kasaan saataisiin yhdistyksistämme noin 25 ryhmää eri puolilta maata ja että kuhunkin ryhmään saataisiin 25 – 30 jäsentä ikäryhmästä 60-75 vuotiaat. Yläikäraja ei kuitenkaan ole ehdoton.

Liitetiedoston tarjouksesta ja hankkeen tarkemmasta esittelystä saatte lisätietoja asiasta. Toivon, että hanke saa yhdistyksissämme positiivisen vastaanoton ja keräätte yhdistyksestänne ryhmän joka lähtee mukaan hankkeeseen. Kun ryhmä on kerätty voi sen, ja yhdyshenkilöiden (1-2) yhteystiedot ilmoittaa alla olevan linkin kautta. Tuo linkki löytyy myös tarjouskirjeestä.

https://tapahtumat-ekl-fi.pwire.fi/tapahtumat/digitalwells/

Kun ryhmä on ilmoitettu tuonne järjestelmään niin yhteyshenkilöön tullaan olemaan yhteydessä DigitalWells hankkeen puolesta.

Jos tarjouksen ja hankkeen esittelyn jälkeen tulee vielä mieleen kysymyksiä saa asiasta lisätietoja ohjelman koordinaattori professori Christer Carlssonilta. Hänen yhteystietonsa löytyvät tuolta tarjouskirjeestä.

Tämä viesti on lähetetty liittoon ilmoitettujen toimihenkilötietojen mukaan jäsenyhdistysten puheenjohtajille, sihteereille ja tiedottajille. Viesti voi tulla jollekin useampaan kertaan jos sama henkilö on useampaan tehtävään ilmoitettu.

Toivon, että keskustelette keskenänne yhdistyksessänne tehtävistä jatkotoimista asian suhteen.

Hyvää ystävänpäivää kaikille toivotellen

Timo Kokko